Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Cineva, acum, undeva...

   Gîndeşte-te doar... cît de multe lucruri se petrec în acest moment, în această secundă...şi în asta... şi în asta....şi în toate acestea în care am scris asta. Atît de multe lucruri se petrec în lume... Peste tot în lume...Imaginează-ţi...Se spune că lumea e mică ...poate fi...dar aşa nu e lumea ci noi, oamenii. Lumea e mare. Şi uite aşa fiecare secundă schimbă totul. Cineva probabil acum s-a trezit, iar cineva se culcă, cineva se grăbeşte la muncă sau în altă parte, cineva e fericit, cineva rîde, cineva plînge, iar cineva e speriat de moarte.
   Ciudat, nu? Doar o secundă şi un aşa rezultat. Cineva , undeva blesteamă această zi, iar cineva declară această zi de neuitat. Undeva s-a născut o nouă viată, iar undeva, cineva a închis ochii pentru totdeauna.
   Închide ochii pentru o clipă şi nu te gîndi la nimic. Acum aminteşte-ţi ziua de la început, toate faptele , toate acţiunile. Dacă ai făcut ceva ce regrţi, acţionează rapid şi mai poţi schimba ceva.Apreciază fiecare moment, schimbările joacă un rol nu doar în viaţa unui singur om, ci în viaţa tuturor. Orice se poate întîmpla. Dacă ai decis ceva, nu ezita. Fii încrezut şi totul îţi va reuşi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu