Faceți căutări pe acest blog

joi, 26 ianuarie 2012

Ea...

Ştie să mintă sincer şi în acelaşi timp urăşte minciuna. Nu iubeşte liniştea, se teme de singurătate, doarme cu jucării de pluş, şi parcă e matura, dar e mult mai copilaroasă. Se dovedeşte a fi inutilă şi ridicolă, are prea multe tocuri înalte, rîde mult, el nu vede cum se uită alţii la ea, ea s-a fixat pe aceea că el nu are nevoie de ea.
Mică ca un copil şi nu creşte niciodată...geanta ei va fi mereu plină cu dulciuri.
...singură. Iubeşte să asculte liniştea. Citeşte cărţi. Plînge la filme triste. Nu o judeca...pentru că ea încă nu a întîlnit persoana care să o poată schimba. A răbdat atît de mult, atîtea s-au întîmplat în viaţa ei scurtă, ea a vrut atît de mult ca să uite toţi de ea, iar ea pur şi simplu să stea undeva lingă cel care i-a făcut atît de mult rău, să se uite în ochii lui, iar el să nu o observe.
 Pantofi.Pantaloni mulaţi. Luci dulce de capşuni pe buze. Capul mîndru ridicat . Aceasta nu mai este acea mică fetiţă de cîndva. Este alta. Din milioane de băieţi ...te-a ales pe tine. Visa. Trăia cu tine. Dar totul s-a schimbat.Acum spune că trebuie să meargă mai departe, fără a privi înapoi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu